7 Gün 24 Saat Acil Servis Hizmeti

Tiyatro Kulübümüzün Gösterisi

108 yıllık Eşrefpaşa Hastanemiz, farklı birimlerde görev yapan personellerimiz geçen yıl oluşturduğu 'Tiyatro Kulübü' ile  ilk kez  Anton Çehov'un hikayelerinden oyunlaştırdığı 'Sevgili Doktor' u  sahnelemişti, bu kez İzmirli yazar Nilbanu Engindeniz'in yazdığı 'Bana Mastika'yı Çalsana' hikayelerini sahnelediler.

Kültürpark İzmir Sanat Merkezi'ndeki oyunu izleyenler arasında Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ve eşi Dr. Türkegül Kocaoğlu ile Başhekimimiz Dr. Serdar Pedükcoşkun da vardı. İzleyenleri kahkahaya boğan oyunun ardından sahneye çıkan Türkegül Kocaoğlu, yönetmen ve oyuncu personellerimize çiçek vererek kutladı.Bu gösteriyi 11 Haziran ve 21 Haziran tarihlerinde İzmir Sanat Merkezi'nde izleyebilirsiniz.

20 KİŞİLİK TİYATROCU KADROMUZ

Yönetmen Mahir Özel'in çalıştırdığı Eşrefpaşa Hastanemizin Tiyatro Kulübü'nde; Göz Hastalıları Uzmanı Dr. Tahsin Temel, Biyokimya Uzmanı Dr. Hülya Temel, Kulak Burun Boğaz Uzm. Dr. İrfan Eker, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Dr. Fatma Pehlivanoğlu, Sosyolog Binnaz Durdu, Fizyoterapist Saniye Sönmez Aydınoğlu, Sekreter Nurcan Sevim Mut, Mikrobiyoloji ve Klinik Mikrobiyoloji Uzmanı Yusuf Engin Yaygın, Biyolog Özgür Bozkurt, Röntgen Teknisyeni Başak Baltacı, Radyoloji Teknisyeni Meral Gezer, Sağlık Teknisyeni Sümer Sabancı, Güvenlik Görevlisi Hakan Yoldaş Altoğ, Sekreter Esra Becer, Biyolog Rana Tekin, Dr. Hasan Hüseyin Tokgöz, Radyoloji Teknisyeni Şirin Yiğitler, Biyolog Hasbi Eker, Biyolog Mine Altınserenler ve Biyomedikal Görevlisi Veysel Çiçek yer almaktadır.