7 Gün 24 Saat Acil Servis Hizmeti

Dünya Tütünsüz Günü

Sigara en önemli erken ölüm nedenidir. Bu nedenle toplum bilincinin arttırılması amacıyla 31 Mayıs tarihi Dünya Sağlık örgütü tarafından ' Dünya Tüt6ünsüz Günü ' olarak ilan edilmiş olup, tüm dünya da çeşitli etkinlikler yapılmaktadır.
31 Mayıs Perşembegünü hemşiremiz Pervin Güner Aygün' ün sunumuyla Göğüs Hastalıkları uzmanımız Nalan Eşrefoğlu tütün ve tütün ürünlerinin zararları hakkında bilgilendirme yapmış olup, hastanemizde başlatılan Sigaraya Son  kampanyası dahilinde hastanemiz çalışanlarından Hasbi Eker maddi ve manevi kazançlarını paylaştı. Başhekimimiz Op. Dr. Ali Serdar Pedükcoşkun tarafından kendisine madalya sunuldu.
Hastalarımız içinden de sigarayı bırakan bir hastamız sigarayı bıraktıktan sonra hayatında olan değişiklikleri anlattı.